fredag 8. april 2011

Artsobservasjoner - innføringskurs

Mandag 11. april kl. 1930Stokkan ungdomsskole, Stjørdal.
Rapportsystemet for observasjoner av fugler, www.artsobservasjoner.no/fugler er blitt svært populært blant landets fuglekikkere, og er et glimrende system som arkiverer egne observasjoner og som også er interessant å lese for alle andre som vil følge med på hva som blir sett i Norge, eller lokalt. Her kan du registrere alt du ser av fugler på fuglebrettet, på hytta, er ute med teleskop og teller trekkende fugler, kartlegger hekkefugler eller ser en sjelden fugl, og du kan også legge inn bilder av fuglene.
Vi ønsker at flere skal lære seg å bruke systemet, og arrangerer et innføringskurs i hvordan det kan brukes. Her blir det en gjennomgang av både grunnleggende bruk for nybegynnere og mer avanserte funksjoner for viderekomne. Andreas Winnem, Trondheim, er engasjert til å demonstrere Artsobservasjoner for oss.
Det trengs ingen påmelding, men si gjerne i fra til Per Inge (tlf: 45619219 eller pivarnes@msn.com) om du kommer.Grønlandsmåke, i utløpet av Homla, Hommelvik 7. april 2011.
Foto: Per Inge Værnesbranden. Registrert på:

1 kommentar:

  1. Et flott tiltak dette! Selv om jeg er fast bruker, føler jeg meg langt fra utlært. Blir nok mange gode "triks" å lære denne kvelden. Håper at riktig mange kommer...

    SvarSlett