onsdag 6. mai 2015

NOF-hytta ramponert

Lørdag 2. mai kom den sjokkerende beskjeden om at hytta vår i Håmmårsbukta var blitt utsatt for et meningsløst hærverk. Fire av vinduene var knust, døra var brutt opp og inne var gjenstander blitt kastet rundt og revet ned. Fugemasse fra en fugesprøyte var blitt sprøytet over hele rommet, på bilder og på utstoppa fugler som sto på hyllene. En utstoppa storspove ble funnet i grøfta utenfor med avrevet hode og en hønsehauk som var montert på veggen var kommet bort.
Politiet ble tilkalt og de har gjort sine undersøkelser og sikret bevis. Ramponeringa settes i sammenheng med at det ble avholdt en russefest i området kvelden og natta før. Politiet regner med at de vil finne ut hvem som har utført dette, da det ble funnet flere ting som peker ut de ansvarlige. Vi håper selvsagt på at vi får erstattet det som er ødelagt og at hytta kan bli tatt i bruk igjen så fort som mulig.

Hærverket er omtalt i Stjørdalens Blad


Vi fikk ryddet opp det meste av glasset utendørs og tettet vinduene med plast. Her er det Oddbjørn Mæhre og Bjørn Eide som gjør en innsats.
Alle foto: Per Inge Værnesbranden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar