mandag 19. mai 2014

Fuglenes dag 25.mai ved Fossliåsen

I samband med at NOF har dratt i gang Fuglenes Dag over hele landet, vil vi bruke denne dagen til å invitere til fuglesangtur ved Fossliåsen. Her vil du få anledning til å lære mer om fuglesang og kjenne igjen de vanligste sangfuglene. Området rundt Fossliåsen er godt egnet for dette formålet, med en sti som går langs Fosslibekken og frodig løvskog.

Vi har arrangert fuglesangtur ved Fossliåsen de siste tre årene, med mellom 6-25 deltakere. Nytt av året er at vi blant deltakerne trekker ut en person som vinner boka Fuglesang som inneholder en integrert lydavspiller som spiller av sangen samtidig som man leser om fuglen og ser den på bildet.

Oppmøte kl 07.00 søndag 25. mai, på parkeringsplassen ved Fosslia skole.
Veibeskrivelse til Fosslia: Fra E14: Følg skilting mot "Remyra" fra rundkjøringa ved Coop Extra (veien går forbi Rema 1000 og HiNT) gjennom første rundkjøring etter det og til venstre i neste rundkjøring. Deretter første vei til høyre mot "Fosslia". Da kommer du til P-plassen.

Bokfink, en av våre vanligste sangfugler. Foto: Per Inge Værnesbranden.

Vi planlegger også å arrangere en fuglesangtur i Håmmårsbukta den 1. juni. Dette kommer vi tilbake til om ikke lenge.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar